Binnenhuisarchitectuur

Algrafia is een onafhankelijk en toonaangevend ontwerpbureau voor interieurarchitectuur en levert inspirerende en duurzame oplossingen voor uiteenlopende ontwerpopgaven.
Sinds 1982 ontwerp ik interieurs voor particulieren en bedrijven. Mijn werkzaamheden variëren van het ontwerpen van kleine en grote verbouwingen tot het geven van kleur, - licht verwarmings en inrichtingsadvies. Tijdens de realisatie begeleid ik de uitvoering en bewaak ik de details van het ontwerp.


Elke opdracht is voor mij uniek. Als interieurarchitect heb ik het genoegen ruimtes te ontwerpen waarin mensen zich prettig voelen. Bij elke opdracht leef ik mij in door aandachtig te luisteren naar de eisen en de wensen van de opdrachtgever. Deze informatie vertaal ik naar een persoonlijk ontwerp. Een interieur waarvan u voelt dat het klopt en waar u graag verblijft.


Er zijn indrukwekkende projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland. Voor de projectuitvoering wordt samengewerkt met en hecht team van topspecialisten en leveranciers.
UNIEK!  Door de jarenlange positieve ervaring met verschillende leveranciers mag ik u uitnodigen showrooms van verschillende zitmeubelfabrikanten gratis ter plekke te bezoeken.

 

Klik hier voor onze zitmeubelen | Klik hier voor onze relaxfauteuils

.Interesse in een meubel?

Heeft u interesse in een van de meubelen op deze site? Neem dan contact met ons op!